Ящики для риби
Особливості і переваги пластикових ящиків для риби
- Пластикові контейнери відрізняються міцністю, вони не тріскаються при ударах під час транспортування, витримують велику вагу.
- Дані вироби витримують низькі температури, тому використовуються для фасування замороженої риби і морепродуктів.
- Ящики із пластику можна складати один в одного стопками (до 6 ярусів), що практично для зберігання і перевезень – так вони займають менше місця.
- Також ящики мають невелику вагу.
- Пластик не псується при контакті з жирами, вологою, хімічними речовинами.
- Такие изделия можно мыть, используя химические средства для мытья посуды.
- У контейнеров из пластика большой срок годности – до 10 лет.
- Пластик не выделяет вредных веществ при контакте с пищевыми продуктами, что гарантирует безопасность для здоровья. Также он подходит для вторичной обработки.
Сферы применения
Виробництво. Пластикові контейнери застосовуються на рибних комбінатах для фасування, перенесення, в'ялення, сушіння та заморожування філе риб, цілих риб, мідій, креветок, кальмарів, омарів та інших морепродуктів. Постачальники часто використовують контейнери для складування продукції і для транспортування в магазини. Продукт не тільки не зіпсується в процесі транспортування, але і не втратить свій товарний вигляд, завдяки високій міцності упаковки.
Торгівля. Такі ящики часто використовують в магазинах, супермаркетах, гіпермаркетах, гастрономах, а також на ринках для двох цілей. Для зберігання риби, морепродуктів в морозильній або холодильній камері на складі, а також для викладки продукту в торговому залі.